Wie zijn wij?

2017-20182016-20172015-2016

Door Stijn Goethals

Wij begrijpen dat het soms heel moeilijk is om een idee te hebben van wie wij zijn, wie er zijn steentje bijdraagt aan het scoutsgebeuren en wie er verantwoordelijk is. Daarom hebben wij een overzichtspagina gemaakt waar iedereen zich persoonlijk op voorstelt! Daarnaast is het ook wel gewoon leuk iets meer over de leiding van uw zoon/dochter te weten. U kan met uw muis over elke afbeelding gaan om te lezen wat deze persoon over zichzelf te zeggen heeft (indien mobiel: tappen op de foto's & ernaast om dicht te doen!).Wij begrijpen dat het soms heel moeilijk is om een idee te hebben van wie wij zijn, wie er zijn steentje bijdraagt aan het scoutsgebeuren en wie er verantwoordelijk is. Daarom hebben wij een overzichtspagina gemaakt waar iedereen zich persoonlijk op voorstelt! Daarnaast is het ook wel gewoon leuk iets meer over de leiding van uw zoon/dochter te weten.

Groepsleiding

Jins

Givers

Jong-givers