Mosselsouper 2018

© Lectrr / ComicHouse.nl

Hier zijn we weer, naar jaarlijkse traditie organiseren wij weer een fantastische mosselsouper. Na het verorberen van al die mosseltjes met frietjes (of kip met appelmoes) is er uiteraard nog de bodega in het lokaal waar jullie nog gezellig kunnen nakaarten met een drankje. Geraakt u niet op de mosselsouper bent u natuurlijk ook van harte welkom om hier nog in te pikken.

Ook dit jaar hopen wij op jullie talrijke aanwezigheid. Een succesvolle mosselsouper is belangrijk voor het organiseren van een supertof kamp in juli!

Het mosselfeest zal dit jaar doorgaan op 17 maart in Elcks Thuys. Ook dit jaar is het de bedoeling dat je op voorhand betaalt. De inschrijvingen lopen tot en met 11 maart, schrijft u later in, betaalt u 2 euro meer per portie.

Bestellen kan zoals altijd op twee manieren, op de "oldschool" ik-steek-het-in-de-bus-bij-de-scouts methode of met behulp van een formulier op de website.

>>> Inschrijven via de website <<<

>>> Inschrijven per brief <<<