Sitemap

Woordje van de groepsleiding (februari-maart)

Terug regelmatigere vergaderingen - Het jaar is weeral halfweg, wat vliegt de tijd toch als het plezant is! Dat betekent ook dat het stilaan weer een beetje warmer wordt, dat de leiding geen examens meer heeft en dat de planning dus weer een beetje kan stabiliseren zodat we jullie terug vaker van 14 tot 17u kunnen zien. Voor we gaan onthullen wat er op het programma staat eerst naar goede gewoonte nog wat praktische zaken.

Mosselsouper - Op 11 februari organiseren we onze jaarlijkse mosselsouper! Meer info hierover vinden jullie in de uitgedeelde brief, op de website, via onze facebookpagina of in jullie mailbox. Uiteraard verwachten we jullie massaal! (Voor wie geen vis lust hebben we naar goede gewoonte ook lekkere kip in de aanbieding)

Oudercafé - De Givers organiseren op 10 maart namelijk een geweldig leuk oudercafé ten voordele van hun kamp. U kunt een drankje komen nuttigen in ons lokaal en wordt geëntertaind door niemand minder dan dj-Steve (papa van leider Jorre en Jong-Giver Tim). Meer info vinden jullie verderop in de Toeter. De Givers zullen u dankbaar zijn!

Lidgelden & verzekeringen - De nieuwe leden die hun drie probeersessies reeds voltooiden willen we er aan herinneren hun lidgeld tijdig te betalen om in orde te blijven met hun verzekering. Info over het lidgeld vinden jullie op onze website.

Alcoholbeleid - Ten slotte willen we nog even reageren op een ongerustheid die ontstaan is bij enkele ouders i.v.m. alcoholgebruik bij leiding. We willen hierbij alle ouders op het hart drukken dat onze leiders nooit onder invloed van alcohol voor leden verschijnen. Er wordt enorm veel aandacht besteed aan verantwoordelijkheid binnen onze groep. We zijn ons er heel goed van bewust dat wij wekelijks de verantwoordelijkheid nemen over iets van onschatbare waarde. We zijn zelf ook enorm aan onze leden gehecht en willen hen op geen enkele manier in onveiligheid brengen. Door transparantie in ons alcoholbeleid te brengen hopen we alle ongerustheid bij de ouders weg te werken. Eenieder die hier interesse in heeft kan binnenkort het drank- en drugsbeleid van Scouts Mariaburg raadplegen op onze website. Dit beleid is overigens ook van toepassing op onze leden.

Stevige linker,

De groepsleiding
Elias, Johannes, Annelies en Ian
Scouts Mariaburg
grl@scoutsmariaburg.be
www.scoutsmariaburg.be

Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg Scouts Mariaburg