Koekjesverkoop 2023

 

Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, 

Na het grote succes van vorige jaren, presenteren wij jullie voor de vierde keer onze koekjesverkoop. Niet zo maar koekjes natuurlijk, de enige echte klassiekers van Jules Destrooper, een waar feest voor de smaakpapillen. 

Uiteraard hopen wij dat jullie al jullie bomma's, bompa's, nonkels, tantes, vrienden en vriendinnen overtuigen onze heerlijke koekjes te kopen. Om jullie nog wat extra te motiveren, hebben wij ook dit jaar een prijsje voorzien voor de beste verkopers van de kleine takken en grote takken.

Om het voor ons overzichtelijk te houden wie het meeste koekjes verkocht, willen wij vragen één bestelling per lid in te voeren. Je verkoopt dus je koekjes en telt vervolgens alles samen om het als een grote bestelling in te voeren.

Wij hopen jullie bestellingen talrijk te mogen ontvangen.

Stevige linker, 

De leiding

Algemeen

Algemeen

Tak lid
Vul hier de tak van het lid in
Bestelling

Bestelling

Soorten koekjes

Wij verkopen 3 verschillende soorten koekjes. Deze zijn steeds verpakt in doosjes van 100g. Net zoals vorig jaar kosten onze doosjes ook nu 4€.

 

Verpakking 100g amandelbrood

Amandelbrood

 

Verpakking 100g Parijse wafels

Parijse wafels

 

Verpakking 100g Natuurboterwafels

Natuurboterwafels

Noteer hier het aantal pakjes amandelbrood dat u wenst te bestellen. Een pakje bevat 100g amandelbrood en kost €4/stuk.
Noteer hier het aantal pakjes Parijse wafels dat u wenst te bestellen. Een pakje bevat 100g Parijse wafels en kost €4/stuk.
Noteer hier het aantal pakjes natuurboterwafels dat u wenst te bestellen. Een pakje bevat 100g natuurboterwafels en kost €4/stuk.