Mosselsouper 2024


Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Na een succesvolle vorige editie verwelkomen wij jullie graag opnieuw op onze Mosselsouper. Voor alle nieuwelingen die deze nog niet kennen of voor trouwe fans die even een opfrissertje van het geheugen nodig hebben, hieronder een klein woordje uitleg.

U kan dit jaar uw buikje rond komen eten op zaterdag 16 maart 2024 in het De Geesten (Waterstraat 12, 2180 Ekeren).

U kan kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het eten. Uiteraard serveren wij u met het grootste plezier mosselen met frietjes, maar als u daar geen liefhebber van bent, bieden wij nog 2 alternatieven aan. Enerzijds een portie kip met appelmoes, anderzijds een vol-au-veggie, beide met frietjes.

Wij hopen jullie allemaal talrijk te mogen ontvangen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Tot dan,

De leiding


Algemeen
Mossel algemeen
Uur
Bestelling
Mossel_gerechten

Alle gerechten worden geserveerd met frietjes. 
Om het voor onze leidingsploeg iets eenvoudiger te maken om alle bestellingen tijdig en correct te kunnen opdienen, hebben wij ervoor gekozen om vanaf dit jaar slechts één portie mosselen en één portie kip aan te bieden. Wij hopen hiervoor op uw begrip te mogen rekenen. 

Dit jaar voorziet onze VZW overheerlijke versgemaakte dessertjes in de vorm van een dessertenbuffet. Voor ieder wat wils dus. 
Duidt hieronder aan hoeveel porties dessert je graag zou hebben en kom met je bonnetje kiezen en kennismaken met onze enthousiaste VZW-ouders!

PS: wist je dat alle opbrengsten van de VZW worden gebruikt om onze lokalen onder handen te nemen?